Legume din gradina la Ploiesti. Transport gratuit la domiciliu.



Servus!

Noi vă aducem, direct la ușă , parfum și gust de primăvară.
Prin oferta noastră de legume si fructe proaspete pentru Ploiești, vă dăruim calitate, gust, culoare, prospețime, imunitate, vitamine, minerale, energie și sănătate.
La noi aprozărești direct de acasă sau de la birou legume cu gust, fructe delicioase și trufandale de primăvară.
Produse sănătoase, gustoase și extraordinare in ceea ce privește aportul de elemente nutritive necesare pentru o primăvară sănătoasă.
Vă aducem cele mai mici prețuri din oferta actuală locală in mediul online, a produselor proaspete de aprozar, calitatea 1, cu livrare gratuită in Ploiesti si imprejurimi.
Avem castraveciori cornichon românești, crocanți și nemaipomenit de gustoși (atenție la țepișori!).
Avem cartofi noi românești, deliciosi indiferent de forma sub care ii preparați. Sunt un răsfăț, o plăcere vinovată pe care o poți satisface doar in această perioadă.
Avem ștevie de grădină. Este excelentă, fie că o prepari pentru felul doi (in amestec cu spanac, sau ca mâncare de ștevie) fie că o faci cu lapte prins grostior (foi cu lapte) așa cum o prepara bunica pe vremuri. Nouă ne place tare mult.
Avem lobodă crudă, proaspăt culeasă. Merge perfect pentru un borș țărănesc de lobodă, cu leuștean proaspăt, plin de vitamine și energie.
Avem urzicuțe de pădure . O minunăție de gust și aport de elemente naturale, atât de necesare pentru voinici. Merg trase in unt, cu usturoi și servite cu mămăliguță alături.
Avem usturoi verde, ceapă verde, salată creață, salată dreaptă, ridichii roșii de lună. Foarte proaspete, crude și gustoase. Sunt ideale pentru cei care se gândesc la o dietă echilibrată și la elementele benefice din alimentația lor .
Avem spanac de primăvară, bogat in gust și nutrienți benefici unei sănătăți de nezdruncinat.
Castraveciori, leurdă, urzici, ștevie, lobodă, spanac, lăptuci, ridichii, ceapă verde, usturoi verde, leustean verde, patrunjel, mărar, borș de casă si multe alte bunătăți de sezon. Totul natural si foarte proaspăt.

Un intreg arsenal care te ajută să faci față acestei perioade și care te incarcă cu energie, sănătate și satisfacție.
Toate la cele mai mici prețuri din piața locală online de profil.
Le găsești doar la noi, APROZARUL FAMILIEI TALE " Din Grădină ". Aici poți să le aprozărești rapid, in piața online pe care o punem la dispoziție pe pagina noastră.
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT (in limitele condițiilor noastre generale de comandă).
Incarcă-te cu sănătate! Nu pierde timpul alergând prin magazine! Câștigă momente și clipe prețioase alături de cei dragi!
Noi iți aducem cumpărăturile direct la ușă.
Avem multe multe bunătăți, intr-un buchet de prospețime și gust.
La noi poti să aprozaresti hrana naturală pe gustul si preferințele tuturor.
* Fără costuri ascunse.
* Fără cost de transport.
* Fără taxarea ambalajului sau a plaselor din hartie reciclabilă.
Vă așteptăm cu drag, cu sănătate și cu energie pozitivă .
Aprozarul Familiei Tale Din Grădină .


Aprozaresti Ploiesti



















Comentarii